Alle tarieven op een rij

Wij zijn verplicht om de tarieven te hanteren zoals ze landelijk door de overheid worden vastgesteld.  Op de tarievenlijst op deze website staan de tarieven voor elke prestatie met de daarbij behorende code. Met deze code kunt u op uw zorgpolis controleren of uw verzekeraar een behandeling (deels) vergoedt.

Een aantal tarieven is exclusief materiaal- en/of techniekkosten. Dit zijn de voor de behandeling noodzakelijke techniekkosten die extern ingekocht of in eigen beheer uitgevoerd worden, en de specifiek aan de betreffende prestatie toe te rekenen materiaalkosten. Hier  worden expliciet niet de verbruiksmaterialen bedoeld.

Wij begrijpen dat het voor u na het raadplegen van een behandeling mogelijk nog niet direct duidelijk is wat een behandeling voor u precies gaat kosten. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met de praktijk.

Betalingsvoorwaarden

Voor uitgebreide behandelingen krijgt u altijd een persoonlijke en duidelijke begroting. Wij raden u aan om met de begroting bij uw zorgverzekeraar te informeren naar hun vergoedingen.

Na een behandeling is het in onze praktijk mogelijk om aan de balie op 3 manieren te betalen: contant aan de balie, met uw pinpas aan de balie of d.m.v. eenmalige/ doorlopende machtiging. U kunt na betaling uw factuur declareren bij uw zorgverzekeraar. Indien u bezwaar heeft tegen bovenstaande betaalwijze, overlegt u dan met de receptioniste naar de mogelijkheden voor factoring.

Wij hanteren de betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde (KNMT).
Klik hier voor meer informatie.

 

Tarieven

Klik hier voor de tarieven van 2017.