Wat verandert in 2018…

Een nieuw jaar ligt voor ons. Een jaar waarin veel  gelukkig blijft zoals het was. Een jaar waarin ook […] Lees het hele blog »

Tandartsverzekering

Een verzekering voor de tandarts is de meest gekozen aanvullende zorgverzekering. Veel mensen hebben eigenlijk geen tandartsverzekering nodig. Wij […] Lees het hele blog »

In 2017 meer betalen voor een klikgebit

  Vanaf 1 januari 2017 gaan patiënten meer eigen bijdrage betalen voor implantaatgedragen gebitsprothesen (het klikgebit). In plaats van een […] Lees het hele blog »

Oproepen nieuwe stijl

Al een paar jaar bent u van ons gewend dat u een uitnodiging van ons ontvangt om een controle-afspraak […] Lees het hele blog »

Mensen met laag inkomen mijden vaker de tandarts

Armoede kun je aflezen aan iemands gebit, zei Hillary Clinton ooit. En het is waar, in de economisch zwakste […] Lees het hele blog »

a96955_a591_3-teeth-tattoo

Trends in de tandheelkunde

Er staat weer een nieuw jaar voor ons klaar. Een mooi moment om terug te blikken en om vooruit […] Lees het hele blog »

_DSC1033

Uw mondhygiëne en onze preventie-assistentes

Wanneer we een afspraak in willen plannen voor een gebitscontrole horen wij vaak van onze patiënten dat ze gelijk […] Lees het hele blog »

Dat is handig… Pien!

De tandarts zet na beoordeling van uw klacht of na uw gebitscontrole de stoel omhoog en vertelt wat hij […] Lees het hele blog »

Tandartstarieven dalen per 1 juli voor de tweede keer in 2015

De tandartstarieven 2015 zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Gedurende de eerste helft van 2015 golden er andere […] Lees het hele blog »

travler

Afspraak bij de tandarts? Neem gelijk uw mondverzorgingsproducten mee!

Een klein half jaar geleden hebben wij de mondverzorgingsproducten van Gum geïntroduceerd in onze praktijk. Bij ons in de […] Lees het hele blog »